søndag den 1. september 2013

Kalkungryde lavet i Actifry.

Første forsøg med en hel færdigret.


Ingredienserne er: 275 g kalkunstrimler, 3 halve peberfrugter i strimler, 1 grofthakket løg, 3 grofthakkede fed hvidløg, 1 spsk olivenolie, 1/4 glas tør sherry, risvin eller hvid portvin, 1/4 spsk æbleeddike, 5o ml vand (på nær olivenolien er alle væskerne samlet i glasset), salt og peber og det grønne af et forårsløg diagonaltskåret som pynt.


Færdig efter 25 minutter. Jeg skulle helt klart have taget dobbelt så meget peberfrugt, så havde der været mad til to dage.


En velsmagende, mager og sund ret, som også ser indbydende ud og det eneste køkkenarbejde har været at skære kød og grøntsager i passende stykker. Fuldstændig samme ret kan naturligvis også laves uden Actifry, men næppe så fedtfattig og da slet ikke uden personlig medvirken ved komfuret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar